Bel ons: +31 (0)6 50 45 50 72

RSA Schoonmaak

Over ons

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij onderscheiden ons van de grote bedrijven, onder andere doordat wij al inzetbaar zijn vanaf 1,5 uur per week. Wij zijn een onderneming waarbij de medewerkers betrokken zijn bij de zaak en dit zult u als opdrachtgever zeker merken. Waar er gewerkt wordt ontstaat er stof, vuil en rommel.
Ons team van vakbekwame en gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat uw werkruimte, kantoor, praktijk etc. er schoon en representatief uitzien. Of het nu gaat om een wachtruimte, tandartspraktijk of makelaarskantoor: RSA Schoonmaak zorgt ervoor. Graag zijn wij u van dienst en adviseren wij u wat nodig is voor een schone en hygiënische werkomgeving.
In samenspraak met u stellen we een werkrooster op. Natuurlijk is het ook mogelijk om eenmalige schoonmaakwerkzaamheden te verrichten, bijvoorbeeld het schoonmaken van een nieuw gebouw na oplevering, het schoonmaken van een bestaand gebouw nadat er een verbouwing heeft plaatsgevonden of om welke reden dan ook.
diensten woningen

Woningen

Vakantieverblijf, hotels of particuliere woningen.
diensten panden

Panden

Restaurant, café of andere panden en ruimtes.
diensten praktijken

Praktijken

(Tand)arts-, Fysio- of andere praktijken.
Diensten kantoren

Kantoren

Bureau, werkplaats of andere kantoren.