Bel ons: +31 (0)6 50 45 50 72

Welke diensten leveren wij?

Glazenwassen

Wij wassen al uw ramen. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, RSA Schoonmaak kan voor u alle ramen wassen. Onze specialisten beschikken over professioneel gereedschap om het beste resultaat te bereiken.

Dagelijkse schoonmaak

RSA Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van:
 • Kantoren
  (Hierbij kunt u denken aan kantoren voor makelaars en administratie kantoren etc.)
 • Praktijken
  (Hierbij kunt u denken aan tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken etc.)
 • Conferentiecentra
 • Openbare gebouwen
 • Panden
  (Hierbij kunt u denken aan opleveringsschoonmaak, grote schoonmaak, grove schoonmaak etc.)
 • Woningen
Omdat elke klant zijn specifieke wensen en voorkeuren heeft, werken onze medewerkers volgens werkprogramma’s die wij samen met onze opdrachtgevers in kaart hebben gebracht. Omdat wij het belangrijk vinden om onze kwaliteit te waarborgen, plannen wij kwaliteitscontroles in. De resultaten van deze controles worden geëvalueerd en waar nodig teruggekoppeld aan de medewerkers en opdrachtgevers. Op deze manier werken we samen om een maximaal resultaat neer te zetten.

Periodieke schoonmaak

Naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, kan RSA Schoonmaak u ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden aanbieden. Hierbij kunt u denken aan het schoonhouden van bijvoorbeeld een receptie, wachtruimte of trappenhal. Dit kan wekelijks, maandelijks of jaarlijks en altijd in overleg met opdrachtgevers. Omdat wij het belangrijk vinden om onze kwaliteit te waarborgen, plannen wij kwaliteitscontroles in. De resultaten van deze controles worden geëvalueerd en waar nodig teruggekoppeld aan de medewerkers en opdrachtgevers. Op deze manier werken we samen om een maximaal resultaat neer te zetten.

Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing of renovatie maar natuurlijk ook bij de oplevering van een nieuwbouwwoning is er altijd vuil aanwezig. RSA Schoonmaak zorgt ervoor dat u een schoon pand kunt opleveren wat natuurlijk de service ten goede komt die ook u wilt bieden aan uw klanten. Vraag geheel vrijblijvend informatie op over de verschillende manieren van opleveren.
Diensten woningen

Woningen

Vakantieverblijf, hotels of particuliere woningen.
Diensten panden

Panden

Restaurant, café of andere panden en ruimtes.
Diensten praktijken

Praktijken

(Tand)arts-, Fysio- of andere praktijken.
Diensten kantoren

Kantoren

Bureau, werkplaats of andere kantoren.